Hae tästä blogista

lauantai 4. kesäkuuta 2022

3.5.2022 klubi-ilta

 Klubi-ilta 3.5.2022, Kerubi, klo 18 - 20.15. Osallistui 13 lionia.

Pres. Timo Räsänen avasi kokouksen todeten sen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Leijonahenki ja illallinen.

Vierailijan esitys käsitteli kokemuksia Lion-Quest koulutuksesta.    


Mari Summala toimii opettajana Kylmäojan koulussa. Hän kertoi 2 lk:n opettajana pitävänsä Quest-koulutusta erittäin myönteisenä ja suosittelee sitä kaikille, joilla on mahdollisuus osallistua siihen.

Kevennyksenä kokouksen osallistujille hän veti ala-asteellakin käytettävää harjoitusta intiaanien filosofiaan liittyen. MIKÄ ELÄIN OLET? otsikoi jaettu paperi. Siinä neljä osa-aluetta oli jaettu erilaisiin luonteen piirteisiin, adjektiiveilla kuvaten. Kukin sai alleviivata kustakin osiosta kohdat, mitkä omasta mielestään häntä kuvasivat. Osioiden kustakin kohdasta laskettiin merkinnät yhteen. 

Itselle ominaisimmat luonteen piirteet löytyivät eläimistä: PUHVELI, KARHU, KOIRA tai KOTKA. leikkisän hauska oli testi.



Kesän tapahtumista oli ilmoitusasioina ruusupuiston talkoot 11 -12 pnä toukokuuta. Riverian puutarhalinjan opiskelijat olivat leikkaustalkoissa 12.5. opettaja Vähäkallion johdolla. Siitä oli Lukijan kuva 18.5. Karjalan Heilissä. Kopio tämän blogin kuvagallerian osiossa. Kitkemistalkoot , joissa on tarjoilua talkooväelle, on 16.6. klo 10.00 Leijonaruusupuistossa.


Arto Laaninen kertoi vierailusta lentokentälle. Toteutuneesta tapahtumasta tulee oma juttu.